Handelsträdgården

Handelsträdgården

I våra inspirerande miljöer med anor från början av 1900-talet hittar du idag det mesta till din trädgård - alltifrån träd och buskar, annueller, perenner och örter och kryddor, till vackra krukor och trädgårdstillbehör och ekologiska trädgårds-produkter för både dig och din trädgård.
På handelsträdgården arbetar vi miljömedvetet och med ekologisk odling.

Vi använder och säljer ekologiska trädgårdsprodukter och arbetar hela tiden för kunna erbjuda våra kunder bra alternativ med kvalité. Med kunskap och erfarenhet kan vi erbjuda rådgivning och designförslag för din trädgård.


Behöver du hjälp i din trädgård? Våra kunniga trädgårdsmästare utför trädgårdsarbeten som beskärning, plantering, rensning mm. Idag är dessutom flera av arbetena berättigandet till RUT-avdrag.

Vi arbetar med...

Smakprov

Öppet


Handelsträdgården har alltid öppet mellan påsk och skördefest. Men oftast kan vi hålla öppet från mitten av mars till jul...


Måndag: 10-17
Tisdag: 10-17
Onsdag: 10-17
Torsdag: 10-17
Fredag: 10-17
Lördag: 10-14
Söndag: 10-14För att komma i kontakt med oss går det lättast per e-post: info@borgholmshandelstradgard.se

Hos oss hittar du ett växtsortiment med träd, buskar, perenner och anueller utvalda för att väl passa de öländska förutsättningarna. Vi har även ett brett sortiment med ekologiskt odlade kryddväxter, grönsaksplantor och köksträdgårdsväxter, mycket även KRAV-märkt.


I vårt sortiment av krukor, trädgårdstillbehör och inredning hittar du produkter från bland andra Accantus, BGreen, Cadabra Design, Kew Garden, Lilla Fiskaregatan, Osmo mfl.


Här hittar du också öländska produkter som rapsolja från Ekberg&Forsberg, Capellagårdens örtsalt, honung från handelsträdgården/Nydala bigård och äppelmust från CarlsMust.